Een bewindvoerder dient in mijn ogen goed bereikbaar te zijn. Een rechthebbende moet weten waar hij of zij aan toe is. Namtob heeft sinds haar opstart in 2015 mooie stappen mogen maken, veel mensen verder kunnen helpen en is bovenal trouw gebleven aan haar basis waarden; persoonlijk contact, betrokkenheid en gedegen bescherming op financieel vlak. Dit is de markt niet on-opgevallen gebleven en daarom groeien we hard.

Als Bewindvoerder sta ik voor kwaliteit en kom ik graag mijn beloftes na. Naar zowel de rechthebbende als de verschillende betrokken organisaties zoals de gemeente, deurwaarders en de rechtbank. De groei heeft echter de nodige administratielast met zich meegebracht waardoor ik genoodzaakt ben de telefonische bereikbaar aan te passen.

Met ingang van 07-11-2016 geldt daarom de volgende bereikbaarheid:

"Artikel 8. Bereikbaarheid

Namtob Bewind is bereikbaar per post, e-mail of whatsapp, en is op maandag, dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 15:00 uur, op woensdag van 10:00 tot 13:00 uur. Voorts is het altijd mogelijk een afspraak voor een persoonlijk gesprek te maken."

Ook blijft het uiteraard mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw financiën in te zien via het SMART kasboek. Mocht u hiervoor nog geen toegang hebben neemt u dan vooral contact met mij op.

Met enthousiaste groet,

Patrick Botman

 

Beschermingsbewindvoerder / Eigenaar

Namtob Bewind