logo

Amersfoort, 06-07-2016

Vandaag heeft NAMTOB officieel de certificering ontvangen vanuit de branchevereniging NBBI. Zowel de organisatie als haar bewindvoerder zijn toegelaten tot de branchevereniging.

Over de werkwijze van de NBBI:

"Transparanter, kwalitatiever en betrouwbaarder

Wij kijken niet alleen naar de organisaties waarin bewindvoerders werkzaam zijn. De bewindvoerders zelf zijn degenen die het dagelijks werk doen en zij zijn wellicht belangrijker dan de organisatie die er achter staat. Om goed inzicht te geven in de kwaliteiten van een bewindvoerder en niet alleen de organisatie, geven wij de afzonderlijke bewindvoerders ook een certificering mee. Op deze manier kunt u, maar ook andere instanties, zien dat de bewindvoerder, waarmee u wellicht dagelijks te maken heeft, ook betrouwbaar is en expertise in huis heeft. Weet u namelijk wel welke capaciteiten de betreffende bewindvoerder bezit?

Elke organisatie en bewindvoerder die gecertificeerd zijn krijgen van ons een zogenaamde label. U kunt dan zien dat de organisatie voldoet aan alle gestelde voorwaarden, zoals die zijn opgenomen in de kwaliteitsverordening. De bewindvoerders zijn ook gecertificeerd en deze kunt u terugvinden op de ledenpagina.

Om misbruik van ons label te voorkomen dient ons label altijd door te verwijzen naar de ledenpagina en het daarbij betreffende lid. Indien het lid niet vermeld staat of geen certificaat zichtbaar op de ledenpagina heeft is deze geen volwaardig lid.

Voor de bewindvoerders zijn wij een digitale omgeving volop informatie en kennisdeling. Wij gaan samen verder waar de individuele bewindvoerder niet verder kan."

Bron: www.nbbi.eu

Bekijk de certificaten hier